HYDROVECT O2   synergy   satin  
 mes05

HYDROVECT OXIGEN
terrmékcsalád

Egy friss lélegzetet adhat a bőrének ezzel a termékcsaláddal, amely a hidratálás és az oxigenizálás együttes hatásával revitalizálja a bőrét. A Hydrovect O2 felveszi a harcot a légszennyezés okozta hatások ellen, méregteleníti a bőrét, amely ettől egészségessé, feszessé és ragyogóvá válik.


 

SYNERGY LIFT
termékcsalád

Azonnali és tartós hatású lifting kezelés, amely regenerálja a bőrt, és védi a sejteket az öregedéstől. A legújabb generációs aktív hatóanyagok eredményeképpen már közvetlenül az első kezelés után is látványos lifting hatás mellett  csökkenti a mimikai és egyéb ráncokat, feszesebbé, fiatalosabbá és ragyogóbbá teszi a bőrt.

 

SATIN EXPRESSION
termékcsalád

A Botox® -hoz hasonló hatású ránctalanító család.
Azonnal látható a hatása. A bőr legmélyebb rétegeibe is behatolva csökkenti a mimikai és egyéb ráncokat
Visszaállítja a rugalmasságot és selymes fényt ad az arcnak.

 

CAVIAR THERAPY
termékcsalád

Kaviár kivonat a különlegesen elegáns bőrért! Fedezze fel a tenger mélyének titkát: a kaviár kivonat csodálatos regeneráló erejét. A selymes állagú Caviar Therapy termékeink javítják, táplálják és revitalizálják a bőrt, visszaállítják rugalmasságát és feszességét, egyben ragyogóvá is teszik.
oil   mes06   sensitive   DEFDXPF6280

OIL BALANCE CARE
termékcsalád

Ellenálhatatlanul friss és fénylésmentes bőr! Letisztítja a bőrt, eltávolítja a fölösleges zsírt és a tisztátalanságokat, amelyek elzárják a pórusokat. Visszaállítja a bőr természetes, fénylésmentes állapotát. Visszaadja az elvesztett hidratáltságot, és bőrét puhává, egyenletes tónusúvá és ragyogová teszi már az első kezelés alkalmával.

 

 CELLULAR EXPRESSION
VITAMIN C

Ragyogó, rugalmas és feszes bőr.Természetes antioxidánsokat tartalmaz, amelyek javítják és ragyogóvá teszik a bőrt, egyben küzdenek az öregedés hatásai ellen. A C-vitamin mélyen beszívódik a bőrbe, és kiegészíti a hialuron-sav hidratáló és revitalizáló hatását. Ragyogóvá, rugalmassá és feszessé teszi a bőrt, és sugárzóvá teszi az arcszínt.

 

SENSITIVE
termékcsalád

Finom védelem az érzékeny bőrre. Kényezteti és megvédi az érzékeny és pirosodásra hajlamos bőrt. Fejlesztése természetes összetevőkből nagy odafigyeléssel történt annak érdekében, hogy a tisztátalanságok eltávolítása és a pirosas foltok csökkentése közben hidratálni is tudjuk a bőrt. Már a használat első napjától kezdve védi a bőrt, és már az első kezelés során megszünteti a feszülő és a viszkető érzést.

 

GLYCOSURE CARE
termékcsalád

Peeling a mélyről jövő megújulásért!
A Glycosure Care termékcsaládot kifejezetten azért alkottuk meg, hogy mélyen megújíthassa bőrét. A peeling hatás eredményesen és hosszantartóan eltávolítja az elhalt hámsejteket, valamint elősegíti a teljes regenerálódást. Hatása azonnali és látványos, bőre hihetetlenül selymessé és puhává válik.

buena6139   starpil    caviartherapy   bodystar 

WHITENING CARE
termékcsalád

Tegye foltmentessé a bőrét! Intenzíven megújíthatja bőrét a Whitening Care termékcsaláddal. Az aktív hatóanyagok, a kojic sav és satsuma kivonat világosító hatása eltünteti a foltokat. Továbbá revitalizálja bőrét és ellátja azokkal az alapvető vitaminokkal, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy bőre friss és fiatalos legyen.

 

STARPIL
termékcsalád

Patronos-, blokk- és konzervgyanták.
(Külön férfiak részére is!)
Elő- és utókezelők. Ampullák a szőrnövekedés lassítására.

 

CAVIAR BODY THERAPY
termékcsalád

Regeneráló hatású professzionális anticellulit testkezelés. 8 alkalmas kúraként alkalmazható.

 

BODYSTAR
Testkezelő család. 

 

skinmemory   IMG 4699   fisiotek   IMG 4692 

SKIN MEMORY

Az érett bőr táplálása, regenerálása

 

 ESSENTIAL PEARL
RENAISSANCE KRÉM

Tüntesse el az idő jeleit! 
Az igazgyöngy az óceán egyik legnagyobb kincse, amelyet az exkluzív szépségéért értékesnek tartanak. A gyöngy regeneráló és védő hatása inspirálta ezt a terméket, amely eltünteti az idő jeleit azáltal, hogy egyenletesebben tonizált arcszínt hoz létre, és revitalizálja a bőrt. Így bőre friss és ragyogó lesz.

  FISIOTEK OCEAN
SPA kezelések.
Alakformálás, cellulit elleni kezelés, algamaszk (arcra is), iszappakolások, aromaterápia. 
 

 SENSORY NATURE
termékcsalád

Mindannyian egyediek vagyunk, és mindnyájunknak szükségünk van egy olyan szépségápoló programra, amely a saját igényeinkhez, életstílusunkhoz, korunkhoz és bőrtípusunkhoz a legmegfelelőbb. Ezt az exkluzív termékcsaládunkat úgy fejlesztettük ki, hogy segítse Önt az otthoni kényeztetésben és testápolásban is. Minden termékünk prémium kategóriás kozmetikum, és garantáljuk a kimagasló eredményt.

logo main 280x73