IMG 4614

MAYSTAR CENTER

Kozmetikai szalon és üzlet

Szalon

A galérián lévő kozmetikában kellemes, nyugodt és diszkrét környezetben történnek a professzionális arc- és testkezelések. Kizárólag a prémium kategóriájú MAYSTAR termékekkel dolgozunk, amelyek a legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek.

A MAYSTAR termékek főként természetes, növényi hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek a legújabb generációs egyéb hatóanyagokkal kiegészülve regenerálják a bőrt, és védik a sejteket az öregedéstől.

A kezeléseknek azonnali, látványos hatásuk van. A MAYSTAR Laboratórium szakértelmének .és a legkiválóbb összetevők használatának köszönhetően a hatóanyagok a bőr legmélyebb rétegeibe is beszívódnak (ehhez semmiféle gép nem szükséges!) és ott fejtik ki jótékony hatásukat.

 

IMG 4622

A napi stessz feloldására, a test és lélek harmóniájának helyreállítására különféle relaxáló SPA kezelésekkel állunk kedves vendégeink rendelkezésére, amelyek a relaxáción túlmenően feszesítik, regenerálják a test bőrét.

A nem kivánatos cellulittól  krémekkel, masszázzsal és tekercseléssel végzett anticellulit kezelésekkel szabadítjuk meg.

mes03

Üzlet

A földszinten lévő üzlet a szakmai és lakossági vásárlók kiszolgálásán túlmenően bemutatóteremként is szolgál. Az érdeklődők minden előzetes bejelentkezés és kötelezettség nélkül megtekinthetik termékeinket.

A MAYSTAR és a STARPIL termékpalettát kiegészítik a kozmetikai kezelések során használható orvosi fém eszközök (vesetálak, oldattálak, tálcák szemöldökcsipeszek stb.) valamint a COSART márkájú dekorkozmetikumok.

Cégünk, a COSNET Kft. egyben az amerikai SofTap® sminktetováló eljárás kizárólagos magyarországi disztribútora is, így a kozmetikusok az üzletben a SofTap® festékeket és a sminktetováláshoz szükséges egyéb kellékanyagokat is megvásárolhatják.

 

 

 

 

IMG 4544

logo main 280x73